design MoreCreative
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
Bezoeken

CBK Amsterdam
Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093 KS Amsterdam
T 020 253 5456 E cbk@oost.amsterdam.nl

CBK is vrij toegankelijk van:

woensdag t/m vrijdag van 11 - 18 u
zaterdag van 11 - 17 u

Wij zijn gesloten op: zaterdag 5 mei & donderdag 10 mei

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle activiteiten

Harry Visser

17 aug t/m 08 sep Overzichtsexpositie

MUZIEK

05 nov t/m 06 nov N8
  • Slide Right
  • Slide Left
  • Slideshow Image Counter

Matterflow is een pseudoniem van Sébastien Deguy. Deguy is een multitaskend kunstenaar uit Parijs. Hij is musicus, filmmaker, schrijver, driedimensionale kunstenaar, wetenschapper en ondernemer. In 2015 maakte hij de LP Run met remixen van liedjes van onder anderen Julia Kent (Antony & The Johnson), Lena & The Floating Roots Orchestra and Petit Fantôme. Zijn diepe elektronische muziek neemt hij mee naar CBK Amsterdam.

00.00- 01.00 uur

www.matterflow.fr

Eva & Cecylia zijn afgedwaald van het pad van de traditionele instrumentale muziek om de klanken van live electronics te verkennen. De mix van akoestiek met live electronics resulteerde in een kleurrijke mix van ambient, psychedelische en experimentele geluiden. Geluiden die u in een andere dimensie brengen. Kokend van pittige ambient geluiden met beats, grooves en geïmproviseerde ruis.

19.00 - 20:00 en 23:40 - 00:00

www.eva-and-cecylia.com

Mrs Pilgrimm - alias Sophie Williams - is een kunstenaar die werkt uit Northampton, Verenigd Koninkrijk. Na samengewerkt te hebben met veel muzikanten in de afgelopen 20 jaar - met inbegrip van Lou Barlow & Michael Rother - is ze vooral bekend om haar verleidelijke solo sets. Daarbij heeft ze een tintelende aanpak ontwikkeld door het combineren van de cello, stem en looping. Denk Laurie Anderson ontmoet Arthur Russell.

00.15.-2.00 uur

mrspilgrimm.1.bandcamp.com