design MoreCreative
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
Bezoeken

CBK Amsterdam
Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093 KS Amsterdam
T 020 253 5456 E cbk@oost.amsterdam.nl

CBK is vrij toegankelijk van:

woensdag t/m vrijdag van 11 - 18 u
zaterdag van 11 - 17 u

Wij zijn gesloten op: zaterdag 5 mei & donderdag 10 mei

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle activiteiten

Harry Visser

17 aug t/m 08 sep Overzichtsexpositie

UIT DE KUNST

11 nov Nationale Dag van de KunstuitleenOp deze dag van de kunstuitleen is het een mooie gelegenheid om de kunstuitleen bij jou in de buurt eens binnen te stappen.

Zo’n ruime kunstkeuze kan lastig zijn. Het mooie van de kunstuitleen is dat je zo vaak kunt lenen en ruilen als je zelf wilt. Maar wat  als je zo verknocht raakt aan een kunstwerk, dat je het niet meer kwijt wil? Dan koop je het! Per keer dat je een kunstwerk leent, spaar je een deel van je abonnementsgeld. Hiermee kun je een kunstwerk naar keuze kopen. Je kunt vrij experimenteren met kunst in je huis en je kunst-smaak ontwikkelen voor een betaalbare prijs. Kunst betaalbaar? Jazeker! Kunstuitlenen zijn er juist om kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Voor een paar euro per maand heb je een al een kunstwerk bij jou aan de muur.

Kom je op de Nationale Dag van de Kunstuitleen een kunstwerk tegen dat je niet kunt laten staan, neem het dan mee en huur de eerste 3 maanden gratis. Op deze dag: bij een aankoop in de winkel 10 % korting.