design MoreCreative
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

design lees minder

Sluiten

CBK Amsterdam heeft eeneen kleine maar kwalitatief hoogstaande collectie design gemaakt van de meest uiteenlopende materialen.
Van de beroemde mok Domoor van Richard Hutten voor kinderen tot en met de hand gemaakte tassen. U treft er verder tassen van onder andere de ontwerper Klaartje de Hartog (Keecie), Johan Jongkind en Suzan Workman (Old School), Hester van Eeghen, Krista van Dijk (Krista's), Lia Kroon en Janna Middendorp (Bouwjaar '63), Nel Punt, Michela Mazzeo, Ramon van Middelkoop (My Paper bag) en Elvira Vroomen aan.
In de vitrines is ook een collectie keramiek, glas en brons te vinden met werk van bijvoorbeeld De Intuïtiefabriek, Jeanine Eek, Margo Jansen,Tiny Laarakker, Iris le Rütte, Makkiko Shinoda en Yvon Visser.

U kunt bij CBK ook terecht voor mooie sjaals van ontwerper Sayake Abe, Simone van Eerdenburg (Knitsforyour Inspiration), Josee Jansen en van Mirjam Hagoort en Marjolein Peters (Barentsz ).

Bij CBK Amsterdam kunt u terecht voor een bijzonder cadeau van een bekende topontwerper of van aanstormend talent. Voor elk budget is er wel iets te vinden.