design MoreCreative
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Aanmelden kunstenaars lees minder

Sluiten

Wilt u uw werk onder onze aandacht brengen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Als de commissie collectievorming CBK Amsterdam meer van uw werk wil zien dan nemen wij contact met u op. Uw documentatie blijft hiervoor 24 maanden beschikbaar in ons databestand.

Het aankoopbeleid van CBK Amsterdam is gericht op het versterken en het actualiseren van de collectie. Hiervoor is jaarlijks een beperkt aankoopbudget beschikbaar. Bij de besteding van het budget ligt het accent op het aankopen van werk dat het goed doet in de kunstuitleen bijvoorbeeld fotografie, werken op papier en kleine sculpturen. Wij richten ons ook op het aankopen van werk van jonge kunstenaars, niet-Westerse kunstenaars en kunstenaars uit Stadsdeel Oost.

In de tentoonstellingsruimte van CBK vinden diverse en uiteenlopende exposities plaats. CBK werkt daarbij nauw samen met andere kunstenaars en organisaties. Wilt u een tentoonstelling in CBK realiseren dan kunt u daarvoor een aanvraag indienen. Wij beoordelen uw aanvraag op de kwaliteit van het werk en (financiële) haalbaarheid. U kunt uw voorstel mailen naar cbk@oost.amsterdam.nl. Vermeld in uw aanvraag alstublieft onderstaande informatie:

- Wie doet de aanvraag? (stichting / organisatie / natuurlijk persoon)
- Korte projectbeschrijving
- Beeldmateriaal of een link naar de betreffende website
- Gewenste periode en duur van de tentoonstelling
- Een inschatting van de inkomsten, uit bijvoorbeeld fondsen, en de kosten. Houd hierbij rekening met de kosten voor de huur van de CBK tentoonstellingsruimte ( zie de tarieven bij zaalverhuur).
 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Upload CV (als Word of PDF bestand)

Prive

Atelier

Vertegenwoordigd door galerie of instantie

Beeld(materiaal)

Upload beeldmateriaal (1 .zip bestand max.1500 kb)

Laden..